Kouluttajat

Akis Staboulis

Akis on Kreikan lahja suomalaiselle keittiölle.

Akis on sympaattinen, monen mutkan kautta Suomeen aikoinaan kulkeutunut kaveri, joka saa hyväntuulisuutensa leviämään ympäristöönsä.

Akis on kaikkiruokainen, mutta ennen kaikkea hän taitaa monipuolisten ja maittavien kasvisruokien valmistuksen.

Jarkko Ahvenainen

Oopperakaupungista kotoisin oleva Jarkko on mies paikallaan.

Hänen käsissään raaka-aineet ovat saaneet uuden muotonsa monissa Helsingin ja Lontoon arvostetuissa ravintoloissa.

Jarkon kilpailuvalmennettavat opiskelijat ovat kulkeneet voitosta voittoon; tosin vaatimattomana kaverina Jarkko ei tuo itseään esille.

Juha Turtiainen

Juha on valmistumisensa jälkeen työskennellyt Helsingin ravintoloissa ja pari kertaa rauhanturvahommat ovat vieneet kaverin ulkomaille.

Sienestys, marjastus ja kasvimaan hoito ovat Juhalle rakkaita harrastuksia.

Hän on urallaan kouluttanut niin aikuisia kuin nuorisoakin ruoanvalmistuksen saralla.

Olli Takanen

Keski-Suomesta kotoisin oleva Olli on kokkikoulun tuorein vahvistus.

Hän on työskennellyt monissa helsinkiläisissä ravintoloissa ja ollut mukana Suomen kokkimaajoukkueeesa.

Omalla rennolla ja iloisella tyylillään sekä rautaisella ammattitaidolla Olli tekee illastanne Kokkikoulu Haaga-Perhossa ikimuistoisen.

Minna Nikkonen

Eteläkarjalaisen vilkkaan luonteen omaava Minna edustaa kokkikoulussamme kauniimpaa sukupuolta.

Helsingin ravintolamaailmaan kotiutuneen Minnan sydäntä lähinnä ovat kylmän keittiön työt ja konditoria. Nykyisin Minna työskentelee Musiikkitalossa kylmänkeittiön vuoromestarina.

Tämän iloisen ja huumorintajuisen kylmäkön seurassa ei kenenkään aika käy pitkäksi!

Sampo Kantele

Tämä hauska ja sympaattinen kaveri on kulkenut pitkän ja ansiokkaan tien Ravintolakoulu Perhon ruokatuotannon lehtoriksi.

Sampo ohjasi vuosia maineikkaan ja perinteisen ravintola Lehtovaaran keittiön laivaa.

Alasta innostuneena kaverina Sampo haluaa jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan ja jakaa sitä kernaasti muillekin.

Bruno Stalder

Bruno on Sveitsistä aikanaan Suomeen rantautunut kaveri, jolta ei huumori ja ammattitaito lopu kesken!

Bruno on luotsannut mm. Ravintola Perhon keittiötä ja hankkinut leipäänsä yksityisyrittäjänäkin.

Nykyisin Bruno jakaa osaamistaan alalle aikoville opiskelijoille.